Magyarország kúl

Jennifer Lawrence: “Magyar vagyok és Budapest az otthonom!”

Nem kicsit van oda Jennifer Lawrence azért a városért, ahol nemrégiben forgott Vörös veréb című filmje. A bemutató mindjárt itt, Jennifer pedig a magyarokért rajong.

Eredetileg úgy volt, hogy Budapesten készít interjút Jennifer Lawrence-szel, a Vörös Veréb (Red Sparrow) kapcsán Návai Anikó, de végül Londonban találkoztak – írja a kisalföld.hu.

– Már mondtam neked, magyar vagyok és Budapest az otthonom – rukkolt elő a meglepő kijelentéssel a gyönyörű színésznő, mire még a sokat látott riporter, Návai Anikó is felkapta a fejét meglepetésében. – Rajongok Budapestért, el sem tudod képzelni, mennyire. Folyton azon viccelődtünk, ha lesz ennek a filmnek második része, akkor azt Budapesten forgatjuk, mintha Los Angeles lenne. Általában ugyanis fordítva van. Mindannyian remekül éreztük magunkat. Az emberek imádni valóak, a kultúra különleges, a város gyönyörű. Imádom!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top