Magyarország kúl

Átnevezik Budapest egyik plázáját

Az Arenáról van szó.

Az Origo szerint új nevet kap az eddig Arena Plaza, a központ neve ezentúl Arena Mall lesz. Nemcsak a név változik, hanem az arculat is, a honlapjukra kattintva már az új logó jelenik meg.

A 2007-ben megnyílt Arena Mall jelenleg Magyarország piacvezető bevásárlóközpontja,heti átlag 250 ezer fős látogatószámmal.  “Több mint 10 éve vagyunk jelen a hazai piacon. Egyedülálló adottságaink és folyamatos, a vásárlók igényeihez igazodó újításaink teszik az Arenát az ország legnépszerűbb bevásárlóközpontjává. Az Arena piaci pozícióját a bevásárlóközpont új tulajdonosa, a NEPI Rockcastle több lépcsőben, folyamatos innovációkkal kívánja tovább erősíteni. Az Arena Mall elnevezés és a megújult arculat a változást jelképezi, törekvésünket a folyamatos újjászületésre. Ezzel új fejezetet nyitunk a bevásárlóközpont életében” – mondta a Médiapiacnak Müller Tamás, az Arena Mall igazgatója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top