Magyarország kúl

Borbély Alexandra Csuja Imrééknél lakott egy évig

A színésznő a Portréban mesélt karrierjéről és családjáról.

Az RTL klub magazinműsorának volt vendége Enyedi Ildikó Oscar díjra jelölt filmjének főszereplője, Borbély Alexandra.

A Testről és lélekről című filmben játszott szerepével egy csapásra ismertté vált színésznő mesélt karrierje kezdetéről, hogy édesapja már a kezdetekkor azzal “nyaggatta”, tanuljon meg angolul, mert mi lesz, ha Hollywood hívja. A szlovákiai születésű színésznő erről persze még álmodni sem mert: a szlovák és a budapesti színművészetire sem vették fel, végül Budapestre felvételt nyert. Ezek után barátkozott össze Csuja Imre lányával, Fannival. Mint azt a Bors mai cikkében megjegyzi: Alexandrának nem volt hol laknia, Csuja Imre viszont segített neki, hozzájuk költözhetett.

Fotó: MTVA / Zih Zsolt

“Alexandrát nagyon kedvelem. Amikor összebarátkoztak Fannival, és kiderült, hogy nem igazán van hol laknia, egymásra néztünk a feleségemmel, és azonnal mondtuk neki, hogy költözzön hozzánk” – mesélte a lapnak Csuja Imre, aki azóta is tartja a kapcsolatot a színésznővel, sőt még a szüleivel is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top