Magyarország kúl

Magyar a világ 25 legjobb szállodája között

Az Aria Hotel Budapesten már két éve nagyon kedvelt a külföldi utazók körében, számos elismerést kapott: íme a legújabb közülük.

Tripadvisor 500 millió utazói véleményekkel segíti a hotelek, éttermek és látnivalók közötti válogatást. A vendégek értékelései alapján összeállították a világ 25 legjobb hotelének listáját, ez a TripAdvisor Travellers’ Choice.

Az első helyen a kambodzsai Viroth’s Hotel végzett, a negyedik a vietnámi Hanoi La Siesta Hotel & Spa, a hatodik az olaszországi Hotel Belvedere, – hogy csak néhányat említsünk a kedvencek közül, írja a Turizmus Online.

Az utasértékelések alapján a világ 21. legjobb hotele a fővárosban található Aria Hotel Budapest, melynek igazgatója (Kecskeméthy Zoltán) csütörtökön a GastroDesign 2018 konferencián szerepel. Egy kerekasztal beszélgetésen többek között arra keresi a választ, hogy mikor érdemes hívni a belsőépítészt vagy hogy milyen apróságok vezethetnek sikerre, amikor a design és a funkcionalitás harmóniája a kérdés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top