Magyarország kúl

Nick Cave: tragédia után budapesti koncert

Június 21-én újabb beavatásban részesülhetnek azok, akik a Budapest Sportarénába látogatnak: Nick Cave és a Bad Seeds tart várhatóan ihletett koncertet ott.

Közzétette: Budapest Promoter – 2018. február 4.

Már meg sem lepődünk, hiszen zseniális előadók adják egymásnak a kilincset a budapesti reptéren idén nyáron. A legújabb bejelentés Nick Cave fellépése a Sportarénában.

A több generáció számára legendás, verbálisan és zeneileg hiperaktív előadó legutóbb válogatáslemezzel jelentkezett Lovely Creatures címen, azelőtt pedig egy egymással összefüggő lemezzel (The Skeleton Tree) és filmmel (One More Time with a Feeling), amelyek a gyásszal foglalkoznak. Pontosabban Nick Cave gyászával,  hiszen fia elvesztése ihlette legutóbbi, érthető módon csöndes dalait.

A tavaly már zajló turné koncertjeit nagyon dicsérik, akik látták, úgyhogy állunk elébe mi is a sztárok nyarán! Utoljára 2013-ban láthattuk őt a Szigeten – annál tud ő jobbat is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top