Magyarország kúl

Újabb rocksztárok jönnek a fesztiválok nyarán!

Az elmúlt hetekben kibontakozott, milyen elképesztő sztárdömping lesz Magyarországon az idén nyáron: ma bejelentették az újabb fellépőket: Arctic Monkeys és Thirty Seconds To Mars.

Arctic Monkeys (fotó: Wikipedia)

Újabb fellépőt jelentett be a Sziget Fesztivál, amely az előző hétfőn közölt csaknem 40 nevet a legfontosabb fellépői közül. Ezúttal a brit Arctic Monkeys neve hangzott el: ezzel új headlinert kapott a fesztivál a frissiben Grammy-díjazott Kendrick Lamar rapper mellé.

A Sziget rendszeresen megkérdezi közönségét, kit szeretnének látni: állítólag az Arctic Monkeys az egyik leginkább kért zenekar volt. A tervek szerint augusztus 14-én lépnek fel.

Az idei STRAND Fesztiválra a Balaton partjára érkezik az Oscar-díjas Jared Leto zenekara, a Thirty Seconds to Mars és a francia DJ-producer, Kungs – tudta meg a  Rockstation Lobenwein Norberttől, a Nagyon Balaton főszervezőjétől. Az augusztus 22-25 között Zamárdiban zajló STRAND Fesztiválra korábban már Robin Schulz, Sigala és Ákos részvételét jelentették be.

20 éve alapította az Oscar-díjas színész-zenész Jared Leto a Thirty Seconds To Mars rockzenekart, akik 2005-ben megjelent második lemezükkel lettek világhírűek. Többször jártak a VOLT-on és a Szigeten is. Letót egyébként legutóbb a Blade Runner 2049 főgonoszaként láthattuk.

2018 hazai nyara egyébként elképesztő mennyiségű világsztárral büszkélkedhet, érdemes itt körülnézni és itt is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top