Magyarország kúl

Hasít a börze, Bódi Sylvi elad

A gardrób nagy, a ruha sok, de mi az ára a second hand bugyinak?

Bódi Sylvi közel 15 éve ismert modell. Tavaly azt nyilatkozta nekünk, hogy már nem a bulik és a magamutogató partik töltik ki a mindennapjait, jobban érzi magát egy szörfdeszkán, magát inkább sportolóként látja, mint glamour lányként.

De: a 15 év alatt nyilván egy sornyi ruha felgyűlt nála, ezek közt szép számmal van saját szerzemény, és ott van a megannyi ajándékba kapott, amibe egy-egy fotózásra vagy eseményre öltöztették. Bódi ezeket szanálja ki a Bódi Sylvi gardróbvásár Facebook oldalon. Jó dolog ez, és hasznos is, mert másnak nyilván örömet okoz, hogy Bódi után hordhat valamit, plusz elég jutányos áron juthat hozzá elég jó minőségű holmikhoz, például bugyikhoz is. Igen, jól olvasta:

BUGYIKHOZ.

Merthogy Bódi az fehérneműi közül is “árverésre” bocsátott párat, ehhez annyi kellett, hogy írjanak neki. Mutatjuk:

Bódinak nem kellett kétszer mondani, a képhez fűzött posztját változtatás nélkül idemásoljuk:

“Bugyi börze… Amióta elindítottam a facebookos gardróbvásár oldalamat azóta folyamatosan bombáznak mindenféle kérésekkel. ? A legtöbben a hadd ne mondjam milyen bugyijaimra szeretnének licitálni… ?? A elsö ilyen megkeresésnél nagyon ledöbbentem. ?????‍♀️ De mivel folyamatosan érkeznek a hasonló üzenetek…mára már megszoktam. 
A nyomásnak viszont nem engedtem. Eddig. De most úgy döntöttem, hogy a keresethez igazítom a kínálatot. ????? Abban bízva, hogy egyszer s mindenkorra leszállnak a témáról. ?? Szóval ma este feltöltöm a Bódi Sylvi gardróbvásár elsö bugyogó albumát! ??? Valószínü csalódást fogok okozni egyeseknek, de a bugyik nagy része vadonatúj lesz. ?? Persze én továbbra is abban bízok, hogy hölgyek lesznek az új tulajdonosai a fehérnemüknek. ? 
Mondjuk lesz egy nagyon extra darab… ???? Ha férfi stoppol, esküszöm, hogy az eredeti ár tízszeresét fogom elkérni! ?????”

Jól látja, a férfiaktól a tízszeresét kéri. Jó sok hangulatjellel. Bódi gardróbvására egyébiránt üdvözlendő, rájött, hogy a felhalmozás felesleges, hát miért ne szabaduljon meg a gönceitől. Noha osztják őt a kommentekben, de nem különösebben érdekli: a garázsvásár ma divat, neki van igaza, hogy online piacteret szervez.

És ha már eddig erről beszéltünk: a bugyibörze megvolt, Bódi pedig beszámolt az eredményről, sőt a tízszeres árra diszkriminációtól mentes megoldást talál. Tények a kép alatt, írott szövegben.

A bugyi börze tarolt… ? Tegnap este 15 csinos, szexis tangát és bugyit töltöttem fel a fehérnemüs albumba. Kevesebb mint 12 óra leforgása alatt mind gazdára talált! ??? Ezzel a bugyi börze a Bódi Sylvi gardróbvásár magasan legnépszerübb albumává vált. Míg a vadonatúj, cimkés darabokat túlnyomórészt hölgyek vásárolták meg, az összes általam már valaha viselt darabra férfiak (Mily meglepö! ???) licitáltak. Ugyan eredetileg azt mondtam, hogy ha férfi jelentkezik be 1-1 tangára, akkor azt tízszeres áron fogom neki adni, végül megenyhültem és inkább játékosra vettem a formát és az elsö 5 stoppolóig licitet hírdettem.  ️ Néhány darab még “versenyben van”, ezek még stoppolhatóak este 9-ig. Eredmény hírdetést ma este tartok, s utána a fehérnemük egy kis meglepetéssel, dedikált fotóval elindulnak majd új gazdáik felé.  ️ A legnagyobb meglepetésemre a férfiak nagyon jó fejek voltak, a licit jó hangulatban zajlik, mindenki humorral kezeli az egészet. ??? Egyébként kiváncsi voltam a dolog kimenetelére, ugyanis név és arc nélkül sokan mernek privátban mindenfélét írni és kérni…? de nyilvánosan felvállalva a dolgot az már egy másabb történet! Ahhoz bátorság és vagányság, illetve némi humorérzék szükségeltetik. Jó kis csapat gyült össze tegnap az oldalon! ?? Mindenki kedves, udvarias, laza és vicces volt!  ️?????? Olyan is volt, aki párjának vásárolt fehérnemüt! ???? #BódiSylviGardróbvásár #Hírek #BugyiBörze #ÖsszefoglalóATegnapTörténtekröl #Imádták #ÉnIsÖket #SylviBodi

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés, Jan 12., 2018, időpont: 2:07 (PST időzóna szerint)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top