Magyarország kúl

Szombat este támad az újabb kettős front

Élvezzük ki a szombat nagyját, mert este újabb kettős front támad, amely aztán egész nap kifejti fájdalmas hatását. A szívbetegek nagyon vigyázzanak!

Szombaton átmenetileg nem érvényesül fronthatás. A déli óráktól azonban ismét fokozódik a fejfájás és a migrén kialakulásának esélye, emellett egyre többen tapasztalhatnak vérnyomás-ingadozást is, írja a HáziPatika.com. A napos időszakokat ajánlott kihasználni, javulhat a közérzet és a hangulat. Este kettős front érkezik, a görcsös panaszok erősödésére kell készülni, és a szívbetegek állapota is romolhat. Az érzett hőmérséklet többnyire a mért értékek körül alakul.

Vasárnap élelőtt erősen felhős, borult lesz az ég, többfelé várható csapadék. Északon és a középső tájakon havazásra, délen, délkeleten havas esőre kell készülni. Délután nyugat, északnyugat felől elkezd csökkenni a felhőzet, a Dunántúlon némi időre a nap is kisüthet. Kezdetben többfelé, majd egyre inkább csak keleten várható további havazás, hózápor. A szél napközben erős északi lesz. Hajnalban -3, 2 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 0, 5 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top