Magyarország kúl

Ez a magyar mentőápoló a hölgyek új kedvence!

Meglepődött az Országos Mentőszolgálat, miután bemutatta a magyar mentősök új egyenruháját, annyi levelet, e-mailt kaptak. De senki sem a ruhák után érdeklődött.

HEVES SZÍVDOBOGÁST KELTETT A MENTŐÁPOLÓAz Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya meglepetten tapasztalta, hogy…

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2018. január 19.

 

Az OMSZ péntek este a fenti facebook bejegyzést posztolta, amiből kiderül, hogy a levélözön annak a mentőápolónak szólt, akit kvázi modellként alkalmaztak. Az email fiókjukat ellepték a kérdések, hogy szingli-e, hol lakik, hol találkozhatnak vele.  Akadt, aki nem teketóriázott és egyből azonnal randira hívta Tóth Róbert bajtársunkat.

A mentőst egy modellügynökség is megkereste, de egyelőre mindkét lehetőséget elutasította a fiatal ápoló, akit még a Markó utcai Mentőpalotánál is felkerestek, hogy közös fotót kérjenek tőle.

Nem csoda, hiszen a jóképű mentős valóban sok nő ideálja lehet. Magas, borostás, és még egy 24 órás műszak után is mosolyog. „Inkább az életmentésben elért eredmények, mintsem külső jegyeim alapján minősítsenek. nekem ez ezerszer fontosabb! – mondta Róbert, aki hozzátette, „több ezer kollégám viseli majd ezt a ruhát rajtam kívül, remélem épp olyan jól fog állni nekik is, mint nekem!”

Róbert nem ájult el a hirtelen jött rajongástól, továbbra is szerényen, és szorgalmasan végzi segítő munkáját. A sajtótájékoztatón egyébként arról volt szó, hogy  összes kivonuló mentődolgozó új ruhát kap, melynek mintadarabját a sajtótájékoztatón be is mutatták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top