Magyarország kúl

Kukkants be az AGORA Budapest projekt kulisszái mögé!

Új időket jelez, hogy egy budapesti építkezés nem hogy lezárt terület, hanem közpark, ráadásul nyílt napokat szerveznek a fejlesztés megtekintésére bárkinek. Ilyet tartanak most az Árpád-hídnál.

Az Agora Budapest látványterve (forrás: agorabudapest.com)

Az Árpád híd pesti hídfőjénél pár hónappal ezelőtt még csak egy hatalmas építési terület árválkodott, ma viszont már egy zöld parkot is találunk itt különleges konténerirodával kiegészülve. Itt egy irodaház épül, ám amíg azt átadják, az 5 ezer négyzetméteres parkot két évig tartják nyitva, ahová ez idő alatt izgalmas közösségi eseményeket, kitelepüléseket is tervez. Jelenleg pedig AGORA jégpálya vár benneteket egészen február végéig.

A Magyarországon egyedülálló, 3 szintes, 230 négyzetméteres konténerirodát azért hozták létre, hogy a leendő bérlők testközelből követhessék nyomon, hogyan épül leendő irodaházuk. A  konténerirodát többször is megnyitják a nagyközönség számára is, így ha valaki be szeretne nézni, bátran megteheti.

Az első ilyen alkalom január 26-án lesz, az eseményre, a napon belüli időpontra az interneten lehet regisztrálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top