Magyarország kúl

Bereményi új dalt írt Cseh Tamás születésnapjára

A magyar zenetörténet legendás párosa volt Bereményi Géza és Cseh Tamás: bár az énekes már nincs velünk, emlékét életben tartják egy évente ismétlődő esttel. A következőn fantasztikus dolog fog történni.

Cseh Tamás otthon (MTI-fotó: Czimbal Gyula)

Cseh Tamás január 22-én lenne 75 éves, zenész barátai negyedik éve nem hagyják, hogy emléke és legendás dalai feledésbe merüljenek, így jövőre is egy monstre Cseh Tamás-esttel fogják megünnepelni őt, írja az Index.

Január 21-én a MOM Sportban A Vodku fiai, Gryllus Dorka, Jordán Adél, Miczura Mónika, Ónodi Eszter, Szávai Viktória, Tompos Kátya, Adorjáni Bálint, Galkó Balázs, Simon Kornél és Thuróczy Szabolcs fogják elénekelni Cseh Tamás, Bereményi Géza és Másik János dalait.

A délután 4, valamint este 8 órakor megismételt koncerten a szervezők egy ajándékkal is készülnek, felcsendül egy új dal, egy Bereményi Géza vers, amelyt Cseh Tamás emlékére írt, és A Vodku fiai zenésítettek meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top