Magyarország kúl

Rekorddal lett az év idegenvezetője

Ennyien még nem szavaztak az év idegenvezető cím nyertesére, mint az idén. Elégedett utasok és szakemberek is voksoltak, így lett Molnár Attila a cím birtokosa.

A tíz idegenvezetőre beérkezett érvényes jelölésre több mint 2 ezer érvényes szavazat érkezett az elégedett utasoktól, kollégáktól és idegenforgalmi szakemberektől. Dicséretet kaptak szaktudásukért, az utasok iránti empátiáért, magas színvonalú ismereteikért és lexikális tudásukért, írja a Turizmus Online.

ÉV IDEGENVEZETŐJE VÁLASZTÁS 2017A Magyarországi Idegenvezetők Szövetsége nevében gratulálunk minden idei jelöltnek….

Közzétette: Magyarországi Idegenvezetők Szövetsége – 2017. december 9.

A legtöbb szavazatot Molnár Attila kapta. A második és harmadik helyezett Nemes Zoltán, a Fehérvár Travel és Kámán József, a Proko Travel idegenvezetője lett.

A szavazatok indoklásából is kitűnik, hogy sok olyan kiváló idegenvezető dolgozik a turizmus területén, akik mind az utasok, mind pedig az utazási irodák, az idegenforgalmi szakemberek legmagasabb elismerésére joggal pályázhatnak, és megérdemlik, hogy nevük ismertté váljon.

Molnár Attila, akire több mint 600 szavazat érkezett, az Év Idegenvezetője díj történetében páratlan népszerűséget tudhat magáénak. A személyes elismerések igazolják, hogy Attila gyermekkora óta vonzódik az utazás és megismerés élményéhez, így azon szerencsés kevesek közé tartozik, akinek a munkája a hobbija is egyben. Magyarország teljes területén, az Alpokaljától Szatmár-Beregig évtizedek óta kalauzolja a vendégeket, Budapesten pedig tematikus programokat is vezet.

A tíz jelölt érdemeit is kiemelő összeállítás a MISZ facebook oldalán tekinthető meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top