Magyarország kúl

Veteránok nyara lesz: jön a Judas Priest!

A nyári fesztiválokra sorra köszönnek be a nagy öregek az Iron Maidentől a Depeche Mode-on át a Fezen sztárjaiig, most pedig egy önálló koncert figyel be: jön az ősrocker Judas Priest.

Júliusban a Budapest Sportarénában koncertezik a heavy metal angol veteránja, a Judas Priest, amelynek alapító tagjai a jól megérdemelt nyugdíjas kertgondozási feladatok helyett a kőkemény csapatást tartják célravezetőnek így 70 felé is. Azon a nyáron jönnek, amikor hazánkban jár a Metallica, Roger Waters, kétszer a Depeche Mode, a Body Count és még ki tudja, kit jelentenek be a következő hónapokban. A nyár különösen mozgalmas lesz a keményebb műfaj híveinek, hiszen december elején derült ki, hogy a műfaj sztárjai ellepik a székesfehérvári Fezent is.
A Judas Priest ráadásul új lemezzel érkezik, amelyet rájuk jellemző módon Firepower névre kereszteltek. Utoljára 2011-ben láthattuk őket, akkor a Szigeten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top