Magyarország kúl

Mától kettős fronttal, balesetveszéllyel támad az igazi tél!

Nincs mese, mától érkezik az igazi téli hideg, hamarosan a hó is jön. Addig azonban kettős fronthatás, amely görcsöket, fejfájást és az esővel kombinálva balesetveszélyes szituációkat okoz!

Hazánkban szerdán délelőtt túlnyomóan borult lesz az ég, csak átmenetileg, főként keleten vékonyodhat el a felhőzet. A Dunántúlon szórványosan fordulhat elő eső, írja a HáziPatika.com. Délután erősen felhős, borult időre van kilátás. Nyugat felől egyre többfelé számíthatunk esőre, záporra. A szél napközben élénk délkeleti lesz.

Hajnalban -3, 2 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 2, 8 fok között alakul. Késő este 0, 5 fok lesz.

Szerdán eleinte meleg-, majd kettősfronti hatásra kell készülni. Sokaknál jelentkezhet erősödő fejfájás és migrén, emellett a gyulladásos panaszok erősödésére is készülni kell. Többen fáradékonyak, dekoncentráltak lehetnek, emellett az arra hajlamosak vérnyomás-ingadozást tapasztalhatnak. Romlik a hő- és komfortérzet, estétől pedig már a görcsös bántalmak is egyre többeknél erősödni kezdenek. Fokozódik a balesetveszély!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top