Magyarország kúl

Bérelnél havi félmillióért 33 négyzetmétert a Balatonnál?

Megdöbbentő luxusárakat kérnek néhány albérletért a Balaton partján: mintha külföldön nyaralnánk ötcsillagos körülmények között.

Balatonfüredi látkép (MTI-fotó: Illyés Tibor)

A legdrágább Veszprém megyei albérleteket kereste a veol.hu, és akadt is meglepő tételekre.  Egy balatonfüredi ingatlanért 500 ezer forintot kérnek havonta az Otthontérkép szerint. Igaz ez a nyári időszakra vonatkozik, ha a hosszabb távon szeretnénk kivenni, akkor a tulajdonossal kell egyezkednünk. Ezért a pénzért a füredi sétányhoz közeli, teljesen felszerelt lakhelyet kaphatunk, wellness-részleggel és kültéri medencével.

A mérete kissé csalódás, alapterülete mindössze 33 négyzetméter és egyetlen szoba tartozik bele.

A második helyezettért már „csak” havi 420 ezer forintot kell kifizetnünk. Ez már a balatonfüredi partnál található, saját strandrész is dukál hozzá. Teljes felszereltséget és luxus minőséget ígérnek, tihanyi panorámával. Itt minimum egy évre keresnek bérlőt. Az árban természetesen nincs benne a rezsi, ezért még külön fizethetünk.

Balatonfüreden még több 250-300 ezer forint havidíjas albérletet találhatunk.

Ehhez képest a portál úgy találta, hogy néhány kilométerrel odébb, Veszprémben a legdrágább lakás 220 ezer forintba kerül egy hónapban. Ezért cserébe már egy nagyobb méretű, 110 négyzetméteres, négyszobás ingatlant kaphatunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top