Magyarország kúl

Kaliforniában kürtős fagyival hódít egy szegedi modell

A nálunk is nagyon felkapott fagyis kürtőskaláccsal arat sikereket Kaliforniában egy volt szegedi modell. Van, akinek minden összejön az életben...

Meet our baker Szandra Szabó! She's the brains behind our insanely beautiful creations! #HouseofChimneyCakes #EatChimney

Közzétette: House of Chimney Cakes – 2017. november 10.

A szegedi Szabó Szandra három évvel ezelőtt érkezett Los Angelesbe és elhatározta, hogy meglepi az amerikaiakat valami különleges magyar dologgal, a már itthon is befutott fagylaltos kürtőskaláccsal.

A Bors.hu cikke szerint ezt a szokásos módon megforgatja például karamellben, dióban, fahéjban vagy kakaóban, és abba méri a különböző ízű fagylaltokat, amit azután még mindenféle különlegességgel díszít. Ehhez csokoládé- vagy egyéb, például málnaöntetet, és csokidarabokat, süteménymorzsákat, kekszet, trópusi és egyéb gyümölcsöket, pattogatott kukoricát használ.

https://www.facebook.com/HouseofChimneyCakes/photos/a.296110397539334.1073741828.133507733799602/300975187052855/?type=3&theater

Szandra Anaheimben dolgozik, nem messze a Disneylandtől, és rövid időn belül felkapott hely lett a boltja. Honlapjukon úgy hirdetik, hogy ez Szandra zseniális kreációja (persze azért ez nem egészen így van), a vendégek pedig dicsérő bejegyzéseket írnak, a közösségi oldalakon is.

Szabó Szandra itthon divatmodell és vállalkozó volt.

Az Egyesült Államokban sokkal több lehetőséget látott, ezért repült el Kaliforniába. Megérkezésekor jelentkezett egy ügynökségnél, hogy a modellkedést folytathassa, de belevágott egy virágos vállalkozásba is. Már itthon szenvedélyesen érdeklődött a különleges desszertek iránt, innen jött az ötlet a kürtőskalácsos fagylalthoz. Alapítótársként, cukrászként, szakácsként és igazgatóként is dolgozik a House of Chimney Cakes-ben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top