Magyarország kúl

Dopemant megtámadta egy kutya

A kézfeje bánta a történetet. A kutyának nem lett baja.

Dopeman neve 1997 óta ismert, köszönhetően a Ganxsta Zolee és a Kartelben való akkori vendégszereplésének, illetve első szólólemezének, az Indul a menetnek.

Pityinger László akkoriban nem a “ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel” alapelvét hirdette, a vendetta inkább szerepelt a szótárában. És tessék, eltelik 20 év, a napi zenélést a napi tanulás váltja: legutóbbi történetéből úgy látszik (mit látszik, puszta tény), hogy még egy kutyát sem bántana. Idemásoljuk a Facebook posztot:

Változom
Múlt héten szerető kedvességgel fordultam egy Guszti nevű kutyához. Régóta ismerem, és tudom, hogy rossz természetű állat, de a farkát csóválva dugta ki az orrát a kerítésen, én meg fene se tudja mitől vezérelve odatartottam neki a kezem, hogy megszaglászhassa. Csak a reflexeimnek hála nem harapta át. Az autómban van egy acéllal kibélelt kábeldarab, amit kezelhetetlen kérdések rendezésére és az apokalipszis esetére tartok magamnál. Pár éve még komótosan visszasétálok a kocsihoz, kiveszem azt a kábeldarabot, és a legnagyobb nyugalommal beszakítom Guszti koponyáját. Most azonban a harag semminemű jelét nem éreztem, csak kitisztítottam a sebet, és utána elmentem Fancsival az Arénába shoppingolni. Másnap azért beültem egy tetanuszra a Balesetibe, és közben azon meditáltam, hogy talán ki kéne vennem a kocsiból a kábeldarabot. Ha világvége lenne, még mindig ráérek visszatenni. Talán…
Változom.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top