Magyarország kúl

Majka nekiment a kereskedelmi rádióknak

Dühös Facebook posztban kelt ki, górcső alá vette a Halott Pénzt és a Wellhellót is.

Majka jellemzően a családjáról, a koncertjeiről és a műsorairól posztolgat képeket a Facebookon, most viszont szöveges értekezésben fakadt ki, és feltette a kérdést a kereskedelmi rádiók felé, hogy vajon az ő dalait miért nem rotálják. Nem magyarázzuk túl, mindennemű változtatás nélkül idemásoljuk a posztot:

Na jó! Megint megpróbálkozom ,csak kicsit máshogy !
Most hallottam Halott Pénzék új dalát a rádióban, a Music Fm-en.
Az enyémet nem játsza egyelőre egyik pesti nagy rádió sem, pedig az elmúlt 17napban 4millioan hallgatták meg. Azt hiszem ez egy elég masszív adat ahhoz ,hogy sikeresnek tudjuk titulalni.
Kérlek titeket írjatok ide kommentbe azt ,hogy kik a programigazgatók a Music FM, a Rádió 1, és a Petőfi rádiónál . Megszeretném kerdezni
1-mi a különbség műfajon belül , zene és zene, zenész és zenész között?
2-Mi alapján döntik el kit játszanak és miért.
3-Mi alapján döntik el , hogy kiket nem, és miért?
És a játszás alatt nem azt értem ,hogy kéthavonta egyszer lemegy a nótànk hétfő hajnalban.
Elegem van abból ,hogyha felhozom ezt a témát akkor azonnal azt mondjak , hogy személyeskedek, és másokkal genyózom. Foglalkozzam a saját dolgommal. Pont azzal foglalkozom !!
Miért nem lehet megkérdeznem azt , hogy a Halott Penz , és a Wellhello ,hogy mehet extra rotációban egy olyan rádióban ,ahonnan az egyik indok ami miatt nem játszanak minket az az , hogy nem játszanak RAPPET!! Ezt nem igazán értem. Teljesen jóban vagyunk mindkét zenekarral. Semmi bajom se a zenéjükkel , se emberileg. Sőt ! Jóban vagyunk !!
Csak tudni akarom miért vannak egyenlők , és egyenlőbbek !!
Ha velem van baj , azt megértem , mert egy kérdezősködő hülye gyerek vagyok, de ezt annyira amatőr dolognak tartanàm ,hogy feltételezni sem merném az ilyen pozícióban lévő emberekről ezt. Személyes sérelem , vagy ellenszenv? Ennek mi köze az üzlethez ? Teltházas koncertek adunk, jól megyünk a neten, szeretnek minket az emberek,biztos vagyok benne , hogy kereskedelmi szempontból hasznosak vagyunk egy rádiónál is.. vagyis csak lennénk ..
Az újságírók pedig meg sem mozdítják a kisujjukat sem mikor egy ilyen téma előkerül, pedig ez biztos izgalmasabb , mint a legtöbb “mit vacsoráztunk-hol voltunk- milyen cipőt vettem “ celeb cikk!
Dehát elhiszem ,hogy leszarják. Nem az ő gondjuk.
Hanem a miénk kedves kollégák!! Mármint azoké, akik nem kerülnek meg rádió közelbe sem, pedig a sikereik megkérdőjelezhetetlenek.
Segítsetek kérlek, és nem csak miattunk!!
Mindenkinek jó lesz , ha tisztába leszünk azzal ,hogy magyarországi előadók , zenészek között milyen negatív ,vagy pozitív diszkrimináció működik, ha be kell kerülni egy nagy pesti rádióba .
Tehát kommentben kérem a programigazgatók nevét, ha ismerős akkor tessék
“beteggelni”.
Nagyon szepen köszönöm!! ?

Sőt, be is ágyazzuk:

Megjegyzendő: Majka a Rádió 1-nek is felteszi a kérdést. A Rádió 1 főnökének Andy Vajnát szokás emlegetni, aki a TV2 tulajdonosa is. Azaz Majoros a saját főnökének is “nekiment”.

Arról egyelőre nem tudunk, hogy az írásra érkezett-e válasz (a rádiók felől), de amint tudomást szerzünk róla, írásunkat frissítjük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top