Magyarország kúl

Lenyűgöző videón az alföldi fotós rácsodálkozása a Balatonra

Az alföldi fotós kisgyerekként látta utoljára a Balatont: most visszatért, és elképesztően romantikus drónvideót készített a magyar tengerről.

Közel három és félezren látták már Incze László két októberben közzétett videóját, írja a WeLoveBalaton.hu. A jelenleg Gyulán élő fényképész bevallása szerint utoljára 3-4 éves kora körül látta a Balatont, ahová most operatőrként érkezett vissza egy horgászversenyre.

Az ottlét során lehetősége volt Fonyódon, Keszthelyen, Révfülöpön, Szigligeten és Tihanyban az „Adriát megszégyenítő naplementéket” fényképeznie és drónfelvételeket készítenie az „apró papírhajóknak tűnő vitorlásokról és a hatalmas kékségről”.

BALATON – AUTUMN MOOD

Egy kis őszi hangulat a Balatonról és környékéről.Az út során több helyen forgattam. Leginkább Fonyódon és környékén, majd a Szigligeti Vár és Tihany is feltűnik a videóban. Ha látsz ismerős helyszínt akkor írd meg nekem kommentben :)__________________© www.laszloincze.hu#tihany #szigligetivár #fonyód Tihany Hivatalos Oldala Tihany Szigligeti Vár #mood #drone #dronevideo

Közzétette: laszloincze.hu – 2017. október 15.

Szinte minden nap más arcát mutatta a környezet.”

– olvasható Incze honlapján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top