Magyarország kúl

Vérfagyasztás light gyerekeknek a vadasparkban

Mint minden évben, a Budakeszi Vadaspark munkatársai idén is ijesztő meglepetésekkel készülnek Halloween alkalmából. Szombaton tartják a Bor-zoo-ngó programot - sötétben!

Jelmezben várják a látogatókat (Fotó: Budakeszi Vadaspark)

A nagysikerű Éjszakai Kalandtúrákból arra lehet következtetni, hogy a Budakeszi Vadasparkot rendszeresen látogatóknak nem száll inukba a bátorságuk, ha sötétedés után kell az erdőbe merészkedniük, és a távolban felbukkanó, villogó (farkas?)szempárokkal kell farkasszemet nézniük, írja a Család.hu. A szervezők erre a bátorságra és kalandvágyra alapozva hirdetik meg minden évben a Halloween napja köré időzített BOR-ZOO-NGÓ különleges éjszakai programcsokrot, ahol a vadaspark munkatársai rendszerint maguk is jelmezben várják a közönséget.

A BOR-ZOO-NGÓ időszakos programjai október 28-án sötétedés után, 18 órak-kor kezdődnek majd, és mint mindig: aki jelmezben érkezik, az féláron válthatja meg vadasparki belépőjét! Ezután kis- és nagyvadakkal foglalkozó, a velük kapcsolatos legfontosabb tudnivalókkal és érdekességekkel fűszerezett szakvezetések indulnak, miközben a főbejárattal szemben tapintható és hallható Interaktív Pult várja az érdeklődőket agancsokkal, szarvakkal, koponyákkal és mindenféle állathangokkal, továbbá látványetetések is lesznek és még Vakkaraván is indul, amelynek keretein belül a vállalkozó szelleműek próbára tehetik érzékszerveik kifinomultságát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top