Magyarország kúl

Imádnivaló, ahogy közösségi munkát kérnek a várlátogatóktól

Fantasztikus, és zajos sikert arató ötlettel álltak elő egy Balaton-felvidéki kis várrom helyreállításán dolgozó önkéntesek: kiraktak egy táblát, és mindenki dolgozni kezdett. Hogy csinálták?

A cél: a hátsó (kiválogatott kődomb) legyen nagyobb mint a vegyes domb :)A mi célunk továbbá: kijavítani a táblán a…

Közzétette: Zádorvár – Pécsely – 2017. október 21.

A Balaton-felvidéki Pécsely mellett van egy várrom, amely igen kedvelt turistacélpont, írja az Index. S ha már ott van a sok látogató, miért ne tehetnének valamit a várért? A helyreállításon fáradozó önkéntesek egy feliratot helyeztek ki, amely egy nagyon egyszerű feladat végrehajtására kéri az arra járókat, s amit önironikusan ezzel a szöveggel posztoltak a Facebook-oldalukon:

„A cél: a hátsó (kiválogatott kődomb) legyen nagyobb mint a vegyes domb 🙂 A mi célunk továbbá: kijavítani a táblán a szöveget 🙂 »egyik dombról a másik dombra« … elnézést a hibáért, de kérem ez ne tartson vissza senkit az 5 darab kő átrakásában :)”

Nos, úgy tűnik, nem is tartott vissza senkit, mert több bejegyzésben is azon csodálkoznak, hogy maguk sem vártak ilyen pozitív fogadtatást és lelkesedést az ötlet iránt.

nagyon sok kő átkerült a kiválogatott dombra… még a kérést tartalmazó táblát is feljebb kellett rakni, annyi kő fogyott a vegyes kupac lábánál… KÖSZÖNÖM MINDEN KŐHORDÓ LÁTOGATÓNAK SEGÍTSÉGÉT!!!!

Közzétette: Zádorvár – Pécsely – 2017. október 21.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top