Magyarország kúl

Rapács Gréta lett a Tisza Királynője

A Miss Tisza International szépségversenyen szombaton választották meg a Tisza Királynőjét és udvarhölgyeit Abádszalókon.

A versenyben a nyolc döntős szépség több körben is megmutatta magát, végül Rapács Grétát választotta a legszebbnek a zsűri, ezzel ő lett a Tisza Királynője 2017-ben. A két udvarhölgy Király Evelin és Sipos Zsaklin lett, és egy közönségdíjast is ünnepelhettek a nézők Soós Kitti személyében.

Rapács Gréta először indult a versenyen, és azonnal a csúcsra jutott. „Fárasztó nap volt, de minden egyes percét nagyon élveztem, és a versenyzőtársaim is aranyosak voltak” – mondta Gréta, aki a Tisza Királynője 2016 címet megnyerő Antal Éduától vehette át a magyaros ihletésű pártát, ami nagyon tetszett neki.

A ruhák természetesen fontos szerepet töltöttek be a versenyen, nagy sikerük volt a KOKA Fashion Design ruháinak, melyek ebben a formában először lettek bemutatva, de varázslatosak voltak az Újvári Marika művésznőnek köszönhető népművészeti ruhák.

A finálén idén először Faragó Judit, az egyre komolyabb eredményeket elérő Extreme Dance Team vezetője segítette, koordinálta a versenyzőket. Azt est műsorvezetője – a hölgyek nem kis örömére – Kautzky Armand volt.

Kapcsolódó cikk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top