Magyarország kúl

Így tűnik el nappalra a mocsok a bulinegyedből

Erzsébetváros éjjel-nappal. Szó szerint. Csúsztatható képpárokkal mutatjuk, mi a helyzet hajnalban és délelőtt.

Baj van a bulinegyedben – és nem, nem csak azért, mert egy adott perspektivából nézve a Gozsdu udvarnak vége. Aki nem él ott, vagy nincs különösebben köze a témához, az is tudhatja ezt, elég volt nézni a híreket az utóbbi pár hétben: egymást érő lakossági fórumok a zaj, a kosz, a kapualjakba pisilő részegek miatt.

Hogy mi a helyzet, arról mindenki meggyőződhet maga: egy teljes éjszakát lenyomtunk az utcán és fotóztuk, mi a helyzet. A riportért erre tessék.

Most pedig tettünk még egy kísérletet: fogtuk az eredeti képeket, majd visszamentünk délelőtt, amikor ugye béke van, nyugalom, Erzsébetváros túl van a napi takarításon, ám még nem kezdték újra birtokba venni az utcát a turisták és a bulizók. (Már csak a harminchét fok miatt sem.) Pontosan ugyanazt fényképeztük, amit éjjel, az eredményt pedig csúsztatható képpárok formájában közöljük. Kellemes huzigálást, a tanulságot pedig mindenki vonja le magának!

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top