Magyarország kúl

Holnaptól mehetsz az Ördögkatlanra

Augusztus 1-5 között kerül megrendezésre a 10. Ördögkatlan Összművészeti Fesztivál.

Nemsokára elkezdődik az idei és immáron a 10. Ördögkatlan Összművészeti Fesztivál, amit sokan mezítlábas fesztiválnak is neveznek az egyszerűsége és bája miatt. Olyan, mint egy párhuzamos valóság, ahol mindenkinek jókedve van: a gyerekeket szeretettel látják, a mainstream programok mellett pedig számos szokatlan művészeti-kulturális kísérletezéssel is találkozhatunk.

A Katlan helyszínei az egymáshoz közel lévő (3-15km) baranyai kis falvak, amelyek összművészeti befogadó térként működnek, hiszen mindenhol van valami: zenei-, színházi-, cirkuszi előadások, alkotóműhelyek, kreatív és mozgással kapcsolatos workshopok, filmvetítések, slam poetry, land art és még sorolhatnánk.
A katlanozók a fesztivál tematikájából adódóan a Balaton Sound vagy például a VOLT közönségétől teljesen eltérőek. Inkább azok a középkorúak jönnek el ide, akik amellett, hogy a bulivonatra is szívesen felülnek, némi szellemi, kreatív táplálékot is szeretnének magukhoz venni a nyár folyamán. A másik célcsoport a családosok, hiszen ilyenkor a szülők jobban szabadjára engedhetik gyermekeiket.
Az Ördögkatlan egyik legnagyobb pozitívumáról sem szabad megfelejtkeznünk: a festői Villányi borvidék áldásairól.

Ilyen remek programok várnak, mint például ez is:

Vagy az ürgekiállítás.

Ördögkatlan:

Helyszín: Baranya megye – Nagyharsány, Kisharsány, Palkonya, Szársomlyó, Beremend, Villánykövesd
Dátum: 2017.08.01.-08.05
Heti bérlet: 12 000 Ft
Szállás: kemping, sátrazás, apartmanok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top