Magyarország kúl

Van 3 rendhagyó kemping a Balaton körül

Nem kell mindig a megszokottat választani, léteznek kevésbé tömeges megoldások.

Kertem kemping

Zamárdi, Panoráma utca 12.

Kinek? Fiataloknak és családoknak egyaránt

A Kertem Kemping egy merőben új stílust képvisel. Célja egy alapvetően urbánus, társasági és minőségi légkör megteremtése a Balaton kellemes környezetében, mindehhez pedig a belvárosi kerthelyiségek stíluselemeit használják. Közösségi hely, fiataloknak és családoknak egyaránt ideális, érdemes figyelni a fesztiválnaptárt, a közelgő Strand Fesztivál szinte a szomszédban van – na persze, a fesztivál lehet, a családosoknak nem a legjobb időzítés.

Fotó: Somogyi Márton Forrás: Kertem Kemping

Fotó: Somogyi Márton Forrás: Kertem Kemping

Levendula Naturista Kemping

Balatonakali, Hokuli út 25

Kiknek? A nudistáknak, kész-passz.

A legismertebb naturista kemping és strand Délegyházán van, de a Balatonnál is van hol pihenniük azoknak, akik a meztelen fürdőzést kedvelik. A Levendula kemping és strand a bicikliúttól nem messze található, a dús fákkal körülvett terület ideális helyszín a fesztelen pihenésre, illetve nap- és tófürdőzésre. A kemping területén élelmiszerbolt, büfé és szauna található. A Balatonnál ezen túl egy naturista kemping van Balatonberényben, a déli parton.

Guruljon az élet

Balatonfüred-Csopak határa, a 71-es főútnál

Kinek? A jó helyeket kedvelő átutazóknak (bringásoknak, gyalogosoknak, autósoknak)

Mind Füredről, mind Csopakról közelítve: egy emelkedő végén helyezkedik el a terület. A nyári melegben pihegő biciklisták sokszor álltak meg az épület kerítésénél, hogy erőt gyűjtsenek, és kifújják, felfrissítsék magukat. Magától értetődött, hogy ide egy különleges hely kívánkozik, és meg is csinálták. A kunyhókkal benépesített árnyas kert és a panoráma terasz már-már zavaróan nyugodt.
Kétszemélyes sátrak és a nyitott bungalók bérelhetők éjszakára, ez tényleg a Balaton egyik ún. gyöngyszeme.

Egyebek, a kempingezésről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top