Magyarország kúl

Kutyalagzit is tartottak egy igazi lakodalomban

A Rómeó és Júlia zenéjére bemutatott kutyashow-val lepte meg egyik önkéntesét a lakodalmán a Kutyával egy Mosolyért Alapítvány.

Különleges bemutatóval készült egyik önkéntesük lakodalmára a Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány – számolt be a Hírös.hu.

Az esküvőn eleve voltak már négylábúak, ugyanis a menyasszony kutyája, Puszedli, a terápiás spániel vitte a jegygyűrűt az ifjú párnak  az alapítvány egyik önkéntesének segítségével. Arra azonban senki sem számított, hogy az ünnepi szertartás után vendég kutyusok is megjelennek a helyszínen.

A gazdikkal együtt elbújva várták a násznépet és az ifjú házasokat, hogy amikor eljön a megfelelő pillanat, a Rómeó és Júlia zenéjére elinduljon a show.

Chili alakította a menyasszony, Bobi pedig a vőlegény szerepét. A négylábú násznép Bátorból, Lunából, Nokedliből, Fügéből és Zuzuból állt. Az összeszokott csapat most is fegyelmezetten teljesítette a feladatokat, a zenére végrehajtott trükkökkel teljesen elkápráztatták a háromszáz fős közönséget.

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top