Magyarország kúl

Így kéne kinéznie minden játszótérnek

Annyira jó lett a Gellért-hegyi csúszdapark, hogy nemhogy a város másik végéből, de még vidékről is érdemes idelátogatni.

Majdnem pontosan 50 évvel a csúszdapark átadása után valami olyan történt a Gellért-hegyen, aminek mindannyian örülhetünk. A játszótér és környezete teljesen megújult, és egy igazi korszerű, biztonságos, szép környezetben lévő, árnyékos és jó játékokkal felszerelt helyszínt kaptunk vissza 2017 nyarán, írja a Minimatiné.

Fotó: Minimatiné – még több képért klikk ide.

Hozzáteszik, hogy 1967-ben, a Főkert 100. születésnapja alkalmából adták át a a csúszdás játszóteret, és megjegyzik, hogy a csúszdákat teljesen kicserélték, a domboldal biztonságos gumi borítást kapott, ahova a kis dombok segítségével még a kisebbek is könnyen fel tudnak kapaszkodni. Van hullámos, kanyargós és csőcsúszda, a kisebbeknek rövidebb és dupla csúszda is. A csúszdákon túl van még  fészekhinta, rugós játék, libikóka, mászóalagút, napvitorlával ellátott kisebb homokozó és kettő, földbe süllyesztett trambulin, sőt ha ez nem lenne elég, akkor akkor ott van a függőhidas mászóka és egy mini kilátótorony is.
A tér mellett ingyenesen használható, szintén felújított mosdó található, a téren a biciklitároló és a piknikasztal pedig alap.

Itt találjátok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top