Magyarország kúl

Programkavalkád június harmadik hétvégéjére

Ruhák, kutyák, jóga, retró buli, koncert.

Total Dance Festival

Időpont: június 17., 18:00–június 18., 2:00

Helyszín: Kincsem park (Budapest, 1101, Albertirsai út 2-4)

A 80’-as és 90’-es évek világ- és hazai sztárjai egy  grandiózus show keretein belül idén vadonatúj szabadtéri helyszínen, a Kincsem Parkban lépnek fel. A Total Dance Fesztiválon fellép többek között a Five, a 2 unlimited, No Mercy, a Bon Bon, Betty Love és a Bestiák. Időutazás… egy letűnt korba.

Napforduló Jógafesztivál és ingyenes gyerekjóga

Időpont: június 18., 9:00–19:00

Helyszín: Margitsziget, Holdudvar

A nyári napforduló alkalmából megrendezett jógafesztivál keretében egész nap ingyenes jógaórákkal, zenével és jó hangulattal várják az érdeklődőket – lesz gyerekjóga is. Ha az utóbbi felkeltette az érdeklődésed, érdemes  átnézned az Egész napos gyermekjóga rendezvény programját, ami szintén a Margit-szigeten lesz június 18-án, különböző gyerekbarát előadásokkal és gyakorlatokkal.

Retrieverek a Gyerek Szigeten

Időpont: június 17., 10:00–június 18., 18:00

Helyszín: Hajógyári sziget

Idén is benépesedik a Gyerek Sziget Kutyaháza, gazdikereső vagy már örökbefogadott bájos golden és labrador retrieverek érkeznek a Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület „színeiben”, hogy bizonyítsák, nem igazán létezik náluk gyerek- és családcentrikusabb eb a világon. Ha a gyerekeid imádják a kutyákat biztos hálásak lesznek neked, hogy részt vehetnék ezen a programon.

Gardrób Közösségi Vásár

Időpont: június 17., 11:00–17:00

Helyszín: Budapest Central Passage  (Király u. 8.)

Beszereznél néhány nyári göncöt vagy éppen megszabadulnál azoktól, amikre már nincs szükséged? Ha Igen, akkor neked éppen kapóra jön, hogy június harmadik hétvégéjén is lesz Gardrób Közösségi Vásár.

Green Day in Budapest

Időpont: június 18., 20:00–22:30

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna (Stefánia út 2)

Bizonyára sokan várták már június 18-át a Green Day magyar rajongói közül, hiszen ezen az estén az együttes Budapesten koncertezik. Bár a jegyek már mind elkeltek, érdemes körbenézni a Facebookon, hátha valaki megválna tőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top