Magyarország kúl

Szuper kalandparkok vidéken

Az ország leghosszabb kötélpályájától a Balaton partjáig: kalandpark körkép, második rész.

Öko Kalandpark a Keszthelyi öbölben

8315 Gyenesdiás, Toldi Miklós u. 13.

A kalanadparkot a Keszthelyi öbölbe, a Balaton partjára, az algyenesi Lidó Strandról nyíló három hektáros ligeterdőbe telepítették. Jelenleg 70 akadályos pályarendszer fogadja vendégeiket.
A fákra telepített, különböző nehézségi fokozatú, változatos ügyességi akadályokból álló Kalandpark kihívást, izgalmas, felejthetetlen élményt tartogat.

 

Alföld Gyöngye Kalandpark Gyopáros

5904 Orosháza- Gyopárosfürdő, Gyopárosi u. 3

A kalandpark Orosháza-Gyopárosfürdőn az Alföld Gyöngye Szálloda parkjában található, összesen 32 akadállyal, melyek közt van gyerekpálya és mászófa is.
A Kalandpark fő attrakciója egy 800 méter hosszú, ügyességi akadályokkal és 15 csúszó elemmel bonyolított pályarendszer, az úgynevezett “nagy akadálypálya“, melyet az ügyesebbek 1,5 óra alatt, a félénkebbek kb. 2 óra alatt teljesíthetnek.

Sátoraljaújhely Zemplén Kalandpark

3980 Sátoraljaújhely, Torzsás út 25.

Az ország északi csücskében, a sátoraljaújhelyi Magas-hegyen építették ki a Zemplén kalandparkot Magyarország leghosszabb libegőjével és leghosszabb bobpályájával.
2015-ben adták át a páratlan izgalmakat kínáló, több mint 100 méter mélység felett átívelő, két hegyet összekötő kötélpályát, valamint egy mászófalközpontot.

 

Kalandpark, még:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top