Magyarország kúl

A Mindenki Oscar-díjas rendezőjét magához csábította Hollywood

Deák Kristóffal leszerződött egy hollywoodi produkciós cég: ezután a Gotham Group nevű ügynökség képviseli az idén Oscar-díjat nyert Mindenki című rövidfilm rendezőjét.

A Mindenki című kisfilmjével Oscar-díjat nyert Deák Kristófot a jövőben a a Gotham Group nevű hollywoodi ügynökség képviseli majd – számolt be róla a Hollywood Reporter amerikai filmes szaklap.

Az 1993-ban alapított Gotham Group Az útvesztő-filmekről a legismertebb: a sorozat első két része kevesebb, mint százmillió dollárból készült, és több, mint félmilliárd dollár bevételt hozott. Ugyancsak a Gotham készítette a Született bűnözőket Jennifer Aniston főszereplésével.

MTI Fotó: Kallos Bea

Deák Kristóf az Oscar-siker után kezdett bele A Legjobb Játék című következő kisfilmjének forgatásába, amelynek két főszereplője Rétfalvi Tamás és Szabó Irén lesznek. A rendező az amerikai filmakadémia elismeréséről korábban azt mondta, hogy ez a díj reményei szerint hozzásegítheti ahhoz, hogy filmterveit könnyebben megvalósítsa a jövőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top