Magyarország kúl

Itt a négylábúak is strandolhatnak – Kutyabarát strandok Magyarországon

A kutyák többsége imádja a vizet és nyáron nekik is jól esik csobbanni, az már csak növeli az örömüket, ha a gazdival tehetik meg mindezt. Mutatjuk a kutyabarát strandokat.

A kutyák a legtöbbünknél családtagnak számítanak, így nem szívesen hagyjuk őket otthon akkor sem, ha nyaralni indulunk. Jó hír, hogy már strandolni is magunkkal vihetjük őket. Akár több napos nyaralásról, akár csak egy egynapos kirándulásról van szó, biztos,, hogy nagyon élvezni fogja. Mutatjuk a kutyabarát strandokat:

Balatonföldvári kutyabarát fürdőhely

Balatonföldvár, Rákóczi Ferenc utca

A Balatonföldvári kutyabarát fürdőhely 2016-ban alakult. 2500 négyzetméteres területet foglal magába, ahol négy és kétlábúak egyaránt jól érezhetik magukat. Az ebek vízbejutását rámpa könnyíti meg, és külön illemhelyet is kialakítottak számukra a terület tisztaságának megőrzése érdekében. A kutybarát strandhoz kutyabarát büfé is tartozik.

Fonyódi kutyás strand

Fonyód, a vízi rendőrség melletti szabadstrand

Hosszú, füves partszakasz árnyékolókkal, szemetessel, kutyagumizacskóval, ahol ingyenesen lehet strandolni a kutyákkal. Arra érdemes készülni, hogy itt nincs büfé.

A  Drótszamár Kemping strandja

Velence, Kemping u. 2.

A kemping strandja belépős (a felnőtt jegy 650 Ft, a gyerekjegy 450-, a kutyajegy pedig 350 Ft). A strand jól kiépített, büfé, illemhely, sőt még wifi is van. A házi kedvenceknek egy külön elkerített hely van fenntartva.

Egyéb kutyabarát strandok és partszakaszok:

  • Tihany-Sajkod partszakasz
  • A  Tavirózsa Kemping strandja (Délegyháza, Nomád part 4-5.)
  • Tihany, Belső-tó (Tihany, Belső-tó, a Major utca vége)

Még több cikk a hazai strandokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top