Magyarország kúl

Horváth Éva arra nyaral, ahol éppen kitör egy vulkán

Két nappal ezelőtt Bali szigetéről jelentkezett be, magyar idő szerint csütörtök reggel posztolt utoljára.

Az indonéziai Bali szigetén éppen hamut és gőzt ereget az Agung-hegy, a hírek szerint harmadfokú riadókészültség van. Így néz ez ki:

Az Agung-hegy tűzhányója hamut és füstöt lövell ki 700 méteres magasságba a Bali szigetén fekvő Karangasemből nézve 2017. november 22-én, az enyhe kitörés kezdetének másnapján. (MTI/EPA/Made Nagi)

A hegyet 7,5 kilométeres körben lezárták, a lakosokat kitelepítették, és egyelőre szó nincs arról, hogy visszaengednék őket.

Az Agung-hegy itt található:

Kedden írtuk, hogy Horváth Éva éppen a szigeten tartózkodik, ez többek közt abból derült ki, hogy egy irgalmatlan méretű palacsintát evett a Café Organic nevű helyen, és ezt posztolta az Instagramon, azaz: (autóúton közlekedve) 77,2 kilométerre tartózkodott az egy napja füstölgő hegytől.

A hírek szerint a kitöréstől jelen állás szerint nem kell tartani, a feltörő hamu és gőz csak a környék lakosainak életét és a légiközlekedést zavarhatja össze. Egy újabb, csütörtök reggeli poszt nyomán (ottani idő szerint délutáni a bejegyzés, mert 6 órával előrébb járnak) Horváth Éva sem zavarodott össze:

My happiest birthday with my superhero??? #birthday#babyboy#traveltheworldwithababy#travelgram#mommysbirthday#blackandwhite

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés, 2017. Nov 22., 23:27 PST

A modell éppen ma 38 éves. BSZ!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top