Magyarország kúl

Pokoli kettős front van, ne lepődjön meg, ha szinte szétrobban a feje!

Hétfőn a hideg- és a melegfrontra érzékenyekre is meglehetősen nehéz nap vár.

Hétfőn kettősfronti hatás érvényesül térségünkben, írja a HáziPatika.com. A fejfájás és a fáradtság a frontérzékenyeken kívül másoknál is gyakori panasz lehet, és emésztési panaszok is jelentkezhetnek. Az összetett humánmeteorológiai helyzet azokat is megviselheti, akik nem kifejezetten frontérzékenyek, . Már reggel nehezen ébredhetünk, a kialvatlanság pedig az egész napunk hangulatára rányomhatja bélyegét. Mindehhez kellemetlen komfortérzet, és amennyiben erre hajlamosak vagyunk, keringési- és vérnyomáspanaszok is társulhatnak.

Aki fejfájós, az szintén számíthat a kellemetlen tünet fokozódására, ezért ezen a napon fogyasszunk a megszokottnál több folyadékot, illetve a borsmenta tea is javíthat az állapotunkon.  Akit az ízületi panaszok már régóta kellemetlenül érintenek, ezen a napon is erre számíthatnak. Akár kopásos, akár gyulladásos ízületi fájdalmak györötnek minket, a tünetek több napon keresztül jellemzőek lehetnek. Fontos, hogy a végtagjainkat tartsuk folyamatosan melegen, továbbá a kámforos krémek bedörzsölése is segíthet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top