Magyarország kúl

Életet mentett Tóth Gabi

Amikor az eset történt, tán maga sem hitte volna, hogy így lesz.

A Bors bökte ki, hogy Tóth Gabi az Instagram-oldalán osztott meg egy megható történetet, amelyről eddig azért nem számolt be, mert ő sem tudta, mi lett az utóélete. De most megtudta, mivel a következő képet kapta:

Kilenc évvel ezelőtt a Szegedi úton rosszul lett egy kismama, én meg azonnal kiugrottam a kocsimból, és az út közepén hagytam, mert konkrétan senki nem ment oda segíteni. Beültettem magam mellé, nem akartam a mentőket megvárni, és amennyire gyorsan csak bírtam, bevittem a kórházba, ahol átadtam őt a dokiknak. Azóta nem igazán hallottam róla. MA jött egy üzenet ezzel a fotóval Kiderült, hogy a kismamának, aki akkor hat hónapos terhes volt, méhösszehúzódásai voltak, és ha nem kap azonnal méhlazítót, akkor veszélybe kerül a baba élete. Mára ilyen nagylány lett a babából. És most itt sírok. Ezzel pedig azt szeretném üzenni, hogy menjetek oda ti is egyből, ha azt látjátok, valaki rosszul van. Megmenthettek egy életet.❤️?? —

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés, 2017. Nov 14., 04:39 PST

A történetet az énekesnő ekképpen írta le:

 

Kilenc évvel ezelőtt a Szegedi úton rosszul lett egy kismama, én meg
azonnal kiugrottam a kocsimból, és az út közepén hagytam, mert konkrétan senki nem ment oda segíteni. Beültettem magam mellé, nem
akartam a mentőket megvárni, és amennyire gyorsan csak bírtam, bevittem
a kórházba, ahol átadtam őt a dokiknak. Azóta nem igazán hallottam róla.
MA jött egy üzenet ezzel a fotóval.
Kiderült, hogy a kismamának, aki akkor hat hónapos terhes volt,
méhösszehúzódásai voltak, és ha nem kap azonnal méhlazítót, akkor
veszélybe kerül a baba élete.
Mára ilyen nagylány lett a babából.
És most itt sírok. Ezzel pedig azt szeretném üzenni, hogy menjetek oda ti is egyből, ha azt látjátok, valaki rosszul van.
Megmenthettek egy életet.❤️?? —

Fotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top