Magyarország kúl

BBM: “Elsőnek a Bethesdát látogatjuk meg”

Segíteni másokon sokkal egyszerűbb, mint gondolnád: a lehetőség előtted, december 2-án csatlakozz a Mikimal Masshez.

A Budapest Bike Maffia rendezvényeit már sokszor megénekeltük itt a Magyarország Kúlon, a szervezet vezetőjével, Havasi Zoltánnal pedig portréinterjút közöltünk. A BBM számos más eseménye mellett idén is megszervezi a Mikimal Mass-t, azaz bringás-mikulásos segélytekerését. Ahogy írják:

“HO-HO-HO-HÓÓÓÓ!!
Bringások, itt a Mikimal Mass 2017! 
Gyertek bringázzatok, vonuljatok velünk! Osszunk szaloncukrot autósoknak, gyalogosoknak, gyerekeknek, felnőtteknek!
Ismét eljön Szent Miklós napja! Mivel a Mikulásnak nagyon sok dolga akad ezen a napon, és – feltehetően – hó hiányában a szánjával valószínűleg el sem tudna jutni mindenkihez, ezért minket kért fel, hogy Budapesten segítsük a munkáját. 

A városban az egyetlen gyors életképes haladási forma a kerékpározás, és nincs más mód, hogy kicsikhez és nagyokhoz eljusson a boldogság 🙂
Ezért mint a korábbi években, idén is nekünk kell a sok sok szaloncukrot és boldogságot, mókát, jókedvet felszabadultan eljuttatni Budapest lakóinak 🙂
Ajánlott megjelenés: mikulássapkában vagy mikulásruhában, esetleg krampuszként.
Az év egyik leghangulatosabb tekergése, szigorúan jó kedvűen, mindenféle atrocitást kerülve és magunk mögött hagyva.
Hozzatok sok-sok mikuláscsomagot, amit a Bethesda bentlakó gyermekinek adunk, és szaloncukrot, amit a városban osztogatunk szét!
December 2-án a régi szokáshoz hűen a Hősök teréről 18:30-kor indulunk. Elsőként a Bethesda Gyermekkórházat látogatjuk meg és az összegyűjtött mikulás csomagokat odaadjuk, hogy éjszaka meglephessék vele a beteg gyerekeket.

A kórház meglátogatása után irány a város és közösen tekerve osztjuk ki a szaloncukrokat! (útvonal hamarosan)
Találkozó: DEC02. Szombat! 18:00tól a Hősök terén
Indulás a Bethesda kórház irányába: 18:30
Tekerés és szaloncukor osztogatás után visszaérkezés a Hősök terére 20:00-20:30 körül.

apróbetűs:
első és hátsólámpa (vagy karácsonyi égősor 😀 ) legyen a bringádon, a felvonulás alatt kéretik Mindig egy sávot foglalni, és figyelni a szervezőkre!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top