Magyarország kúl

Gyógyul a rákból a szeretett énekesnő

Jó hírt közölt rajongóival Fábián Juli jazz/pop díva: daganatos betegségének kezelései jól haladnak.

Bővült a nyári koncertnaptárunk, pillantsatok rá, ha van kedvetek velünk bulizni!🌞https://www.facebook.com/pg/julifabianandzoohacker/events/

Közzétette: Juli Fabian & Zoohacker – 2017. június 14.

Fábián Julit daganatos megbetegedéssel kezdték el kezelni 2017 nyarán, írja a 24.hu. Az énekes akkor Facebookon jelentette be a hírt.

Akkor a bejegyzésből kiderült, hogy Fábiánnak olyan kezeléseken kell részt vennie, amelyek bizonytalan időre kizárják életéből az éneklést, a munkát, illetve hogy közszereplést sem vállal addig, amíg állapota nem stabilizálódik, hiszen minden erejével a gyógyulására szeretne koncentrálni.

Az énekesnő most szintén egy Facebook-bejegyzés segítségével osztotta meg a jó hírt követőivel, hogy kezelései rendben haladnak.

 

“Mindig megmelengeti a szívem, amikor írtok nekem, kérdezitek, hogy vagyok, történeteket meséltek arról, hogyan vált a zeném, zenénk az életetek részévé és mit jelent számotokra. Nagyon szépen köszönöm ezeket a szeretetnyalábokat, én is nagyon sokat gondolok rátok, és ígértem, hogy néha jelentkezem.
A kezeléseim szépen haladnak, egyelőre még bizonytalan ideig, de tart amíg tart, most ez a dolgom. Őszintén szólva az elmúlt hónapokban a gyógyulásom kapcsán sok nehézséggel kellett szembenéznem, és egy komoly mélyrepülésen vagyok túl, amiből szerencsére felálltam és újra egyre jobban érzem magam. Ezen a krízisen, és az egész időszakon a saját belső erőm mellett a családom, a barátaim, a gyógyítóim támogatása, gondossága, szeretete segített és segít át, és a szeretet, ami tőletek árad felém mindenféle formában. Nagyon hálás vagyok ezekért.
A napjaimat az egészségemmel kapcsolatos teendők mellett sok-sok olvasással és pihenéssel, meditációval, zenékkel, jó filmekkel, tevéssel-vevéssel, hosszú sétákkal töltöm a friss levegőn – a fotót is egy ilyen erdei sétán készítettem nemrég az őszi színpompában.
Na és újra elkezdtem írni – egyelőre csak magamnak -, amit nagyon élvezek.

Kérlek, szorítsatok továbbra is és küldjétek nekem a pozitív energiát, mert minden nyaláb ideér!!! Köszönöm!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top