Magyarország kúl

Hetedik Mennyország: Így néznek ki most a szereplők

Idilli családi élet, lelkész apa, szép, okos és szófogadó gyerekek, hamisítatlan amerikai kertvárosi életérzés és erkölcsi tanulságok- ez volt a Hetedik Mennyország című sorozat a ’90-es években.

Az eleven szőke kisfiú, Simon, a 2 kamasz lánytestvér Lucy és Mary, a göndör fürtös hugica, Ruthie a lázadó, de óvó báty, Matt, és persze a jó tanácsokat adó szülők együtt alkották a protestáns Camden családot.

A sorozatban  tipikus családi problémák köszöntek vissza, és persze, mindig volt megoldás, amit egyfajta erkölcsi iránymutatásnak szántak a sorozat rajongóinak.

A Camden család a Today showban
Forrás: www.nbcnews.com

A sors furcsa fintora, hogy a lelkészét alakító pap, Stephen Collins  gyermekmolesztálási ügybe keveredett, ami 2014-ben látott napvilágot.

A legidősebb lánytestvért, Jessica Biel alakította, akire sokan szerettek volna hasonlítani, és máig ő az egyetlen, akinek a sorozat után is jegyzik a nevét Hollywoodban az A-listás színészek  között.

A kis Ruthie Camden (Mackenzie Rosman) a Maxim címlapján 2013-ban
Forrás: www.abcnews.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top