Magyarország kúl

Videó: csodás zongorafutamok egy balatoni vitorláson

Egy zongora egy vitorláson a Balaton közepén, a Beatles dallamai és Bence Péter zongorajátéka: mágikus videó készült.

A BL Yacht klubnak támadt egy ötlete: feltenni egy zongorát egy vitorláshajóra, ami a Balaton közepén ringatózik. Ehhez Bence Péter, a világhírű zongorista is kellett.  A Beatles “Here Comes The Sun” dalához készült videóban nem csak Bence virtuóz zongorajátéka, hanem a lenyűgöző látvány is magával ragadja a nézőt.

“Mivel Bence videói több tízmillió emberhez jutnak el világszerte, nem titkolt célunk volt az is, hogy megmutassuk a világnak ezt a páratlan természeti kincset, a mi Balatonunkat, ami egész éves turisztikai desztinációként az év mind a 365 napján nyújt valami különlegeset”, írja a klub Facebook-oldalán. A videót az ARCOK Multimédiás Portfólió Stúdió készítette.

Ahogy tőlünk már megszokhattátok, ismét támadt egy őrült ötletünk: tegyünk fel egy zongorát egy vitorláshajóra, ami a Balaton közepén ringatózik. Ehhez Peter Bence, a világhírű zongorista kíváló tettestársnak bizonyult, hamar megtaláltuk a közös hangot. A Beatles “Here Comes The Sun” dalához készült videóban nem csak Bence virtuóz zongorajátéka, hanem a lenyűgöző látvány is magával ragadja a nézőt. Mivel Bence videói több tízmillió emberhez jutnak el világszerte, nem titkolt célunk volt az is, hogy megmutassuk a világnak ezt a páratlan természeti kincset, a mi Balatonunkat, ami egész éves turisztikai desztinációként az év mind a 365 napján nyújt valami különlegeset. A videót az ARCOK Multimédiás Portfólió Stúdió készítette. Íme a végeredmény, fogadjátok szeretettel… 🙂

Közzétette: BL YachtClub & Apartments – 2017. október 18.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top