Magyarország kúl

Hazánkban járt a Deadpool és a következő Terminátor rendezője

Ahogy szaporodnak a hírek a következő Terminátor-film budapesti forgatásáról, úgy jelennek meg Magyarországon az érintettek. Most Tim Miller rendező járt nálunk.

Tim Miller rendező, akinek legutóbbi nagy dobása a Deadpool című film volt, Magyarországon járt. Erről a Digic Pictures Facebook-oldaláról értesült az Index. Ez az a magyar animációs stúdió, ami a legmenőbb videójátékokhoz készít animációs kisfilmeket, illetve átvezető videókat.

Ők varázsolták bele például Kevin Spacey-t a  Call of Duty: Advanced Warfare-be, de az Assassin’s Creed nagyszerű trailerei is főleg Budapesten készültek.

Tim Miller, director of Deadpool and the upcoming Terminator reboot visiting Digic Pictures!

Közzétette: Digic Pictures – 2017. október 19.

Tim Miller jelenleg James Cameronnal együtt azon dolgozik, hogy igazi folytatást készítsen a Terminátor második részéhez. A Digic Pictures rendszeresen dolgozik filmeken is, ezért nem lenne meglepő, ha a Terminátor folytatásában is jutna valamilyen szerep a budapesti csapatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top