Magyarország kúl

Ők voltak a legszexisebb színésznők a ’90-es években

Volt idő, amikor a színésznők természetes szépségükkel bűvölték el a nézőket, nem a plasztikai műtétekkel. 3 szőke színésznő, akik ma már 60 pluszosak, de 30 éve minden férfi vágyálmában ők voltak a főszereplők.

Goldie Hawn

Az idén 72. életévét betöltő Oscar-díjas színésznőre sokan akartak hasonlítani, mert természetes bájával, könnyedségével mindenkit lenyűgözött. Hosszú, zabolátlan szőke fürtjei, a balettnek köszönhető karcsú alakja és szempilla rebegtetése sok férfinézőt megbabonázott, miközben a magyar származású színésznő nemcsak 39 évesen a Playboyban, de a filmvásznon is bizonyította rátermettségét.

Goldie Hawn
Forrás: www.the-pool.com

Sharon Stone

Az ikonikus szépség az Elemi ösztön című filmben nyújtott alakításával szerezte meg a hírnevet és a szexszimbólum státuszt is egyben: keresztbe tett lábával pedig férfiak és kamasz fiúk millióinak emlékezetébe égette bele magát. A drámázásairól és magas IQ-járól is híres színésznő rengeteg filmben bizonyította, hogy nemcsak szép, de tehetséges is, és a drámai szerepekben is tökéletesen megállta a helyét. Sharon Stone 2018-ban ünnepli a 60.születésnapját!

Sharon Stone és végtelen hosszú lábai
Forrás:www.wionews.com

Kim Basinger

A legendás szépségű színésznő nem volt szégyellős, ha a kamerák elé kellett állni, amiről a nézők a 9 és ½ hét című mozi legendás vetkőzős jelenetét nézve meg is győződhettek. A modellből lett színésznő szép karriert futott be, a Szigorúan Bizalmas című filmért Oscar-díjat is kapott, és még ma, 60 pluszosan is jó ránézni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top