Magyarország kúl

Isaura és Leoncio – Rabszolgasors az átkosban

Nagyitól az unokáig mindenki nézte, Leoncio közutálat tárgya lett és még pénzt is gyűjtöttünk a szende rabszolgalány, Isaura felszabadítására. Világhírű sorozat 1971-ből.

A Rabszolgasors volt az első olyan több részes sorozat,  ami előre vetítette a brazil szappanoperák és a sorozatfüggőség eljövetelének korát. A történet szerint Isaura (Lucélia Santos) a fehérbőrű rabszolgalány, egy Rio de Janeiro melletti ültetvényen él védelmező keresztanyja szárnyai alatt, zsarnok férjével, Almeidaval.

Rabszolgasors – Isaura és Leoncio
Forrás: http://www.newposts.ge

Almeida fia szerelmével üldözi Isaurát, de a lány a szomszédos birtok urát, Tobiast szereti. Ne feledjük az ármánykodás nagymesterét, Leoncio (Rubens de Falco), aki megöli Isaura szerelmét, és itt még távolról sincs vége az ármánynak és az érzelmi zűrzavarnak!

A sorozat annyira nagy sikert aratott itthon, hogy Árkus  József Szuperbola című műsorában bemutatták a sorozat képzelt folytatását Gálvölgyi János, Csala Zsuzsa és Balázs Péter közreműködésével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top