Magyarország kúl

Ömlött a könny a chilievés magyar bajnokából

Először mérhették össze fájdalomtűrő képességüket az erős paprika hazai rajongói, az eredmény: szenvedés, könnyek, sok-sok endorfin és egy új rekord.

Két számban is egymásnak feszültek a chilipaprika szerelmesei péntek este Budapesten a Lónyay utcai Rumba Caféban. Diczkó László, a Chili Hungária Manufaktúra tulajdonosa jóvoltából a világ legerősebb paprikáit kellett különböző módokon, de szigorúan folyadékbevitel nélkül elfogyasztani a jelentkezőknek. Az első szám a mennyiségről szólt, 5 perc alatt kellett minél többet megenni ugyanabból a habanero paprikából, ami világviszonylatban közepesen erősnek mondható, persze a magyar csípős paprikánál 2-3-szor erősebb. Azonban az igazi ínyencek a második szám miatt jöttek, ahol egyre erősebb paprikákat kellett megenni, percenként egy újabbat, míg el nem jutottak a világ jelenlegi legerősebb paprikájáig. Persze csak azok, akik kibírták ivás nélkül. Hogy ki és milyen állapotban jutott el a végső megpróbáltatásig, videónkból kiderül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top