Magyarország kúl

Vagány autós filmmel nyertek a magyarok

Idén magyar csapat is nyert a nemzetközi AutoVision autós díjon a frankfurti autókiállításon. Egy blog videósai készítettek vagány filmet a Tesla egyik modelljéről.

HIHETETLEN!!! Emberek egy újabb fődíj!! 🎉🎉😱 A Turbometal kapta a Frankfurti motorshow keretében megrendezett autós…

Közzétette: TURBOMETAL MOTORBLOG – 2017. szeptember 14.

A Frankfurti Autószalonon nemcsak a legújabb autók bemutatóinak ad otthont, de a programban szerepel egy a nemzetközi film és multimédiás fesztivál is, írja vezess.hu. A tizenharmadik AutoVision során, idén először magyar nyertese is volt az estének. A Turbometal Motorblog nyerte el a diák kategória arany szobrát.
A srocok a Teslának készített “Turbometal motorblog – Tesla P85D Insane Metal Mode” kisfilmmel nyertek. A zsűri kiemelte, hogy még nem láttak ennyire újszerű, friss koncepciót egy autó típus bemutatására készült film kapcsán.
A csapat korábban a London Motor Film Festival-on is tarolt ezzel a filmmel. A díjat az alkotó csapat egy része, Bernáth Milán, Bernáth Adrián és Rigó Péter vette át.

Íme a nyertes videó:

Díjeső: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top