Magyarország kúl

Jennifer Lawrence vicces kocsmai bunyóba keveredett Budapesten

Kocsmai balhéba keveredett Jennifer Lawrence, amikor Budapesten forgatott még a nyáron.

Az esetet Seth Meyers műsorában idézte fel, 3:23-nál kezdődik a kapcsolódó rész a videóban.

– Van egy piálós sztorim Budapestről! Egy kocsmai verekedés! – kezdett bele lelkesen a történetbe, amelyet a Borsonline közölt.
– Söröztünk, egy rakás pia volt az asztalon. Erre odajön egy fickó. Én részeg voltam, ami nagyon ritka – vetette közbe Lawrence. – Szóval odajött ez a fiú, hogy csináljunk egy szelfit. Mondtam, hogy köszönöm, nem. Erre azt mondta, hogy más különben a barátnője nem hiszi el, hogy találkozott velem. Mire az egyik barátom odaszólt neki: „Ha a barátnőd nem hisz neked, talán nem ő az igazi” – idézte Lawrence.

– Mondtam, hogy menjen tovább, erre fiú visszaszólt, hogy: b*szd meg. És akkor valami elpattant bennem: azt mondtad, hogy b*sszam meg!? Aztán megragadtam és elkezdtem ráönteni a sört – imitálta hevesen a színésznő, aki elmondása szerint még a fiúnál lévő táskát is nekiállt eláztatni. Végül az egyik barátja fogta le, mondván, ne pazarolja a sört.

– Ez hatott – ismerte el Jennifer.

Még több Jennifer Lawrence:

Itt a Budapesten is forgatott Vörös Veréb előzetese

Jennifer Lawrence: Budapest a legszebb!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top