Magyarország kúl

Egyes helyeken ma féláron fagyizhatsz

A Fagylalt éjszakájáról mondunk el pár információt.

A fagylalt a nyár egyik elengedhetetlen hozzávalója, több “ünnepe” is van a fagyizókban. Az egyik a szélesebb körben elterjed Fagyi napja elnevezésű akció, még május elején, ilyenkor a legtöbb helyen minden gombóc fagyi féláron kapható.

Ezen kívül augusztus végén is van egy fagyis kezdeményezés, A Fagylalt Éjszakája.  Ilyenkor országszerte több fagylaltozóban is különböző akciókkal várják a fagylalt szerelmeseit. A nyitva tartás hosszított, limitált fagylaltkülönlegességekkel, félárú fagyival, vagy éppen zenés műsorral készülnek. Kevésbé összefogott, mint a Fagylalt napja, így sajnos nincsen központi lista arról, hogy melyik fagyizók vesznek részt benne, sőt, a dátum sem mindenhol ugyanaz.

Körülnéztünk a Facebookon. Az ott meghirdetett eseményekből látszik, hogy idén a legtöbb fagyizó augusztus 24-én vagy 25-én tartja A Fagylalt Éjszakáját. Általában 19 ás 24 óra között tartanak az akciók, de érdemes érdeklődnöd a kedvenc fagyizódban a részletekről.

Addig pedig, ha még nem tetted, töltsd ki a Fagylaltok Éjszakájára hangolt Fagyi kvízt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top