Magyarország kúl

Sziget 2017: ők hoznak ma napsütést a fesztiválra

Bár szombatra valamelyest lehűlt az idő, a Szigeten ma is teljes fordulatszámon pörög a buli. Programajánlónk következik.

„Élnünk kellett volna még” – énekli a Halott Pénz. Hát itt a nagy alkalom! Kezdhetjük is az élményszerzést a Szigeten, a többszörös Fonogram díjas Marsalkó Dávid és zenekarának felejthetetlen dalaira táncolva.

18:00-tól a gyönyörű, ám annál szókimondóbb ausztrál rapper, Iggy Azalea lép a Nagyszínpadra. A modellként is foglalkoztatott Iggy olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Rita Ora vagy Jennifer Lopez. Nekünk mégis Britney-vel készült száma, a Pretty Girls a kedvencünk. Hamár itt vagyunk, ki ne hagyjuk a koncert után kezdődő Color Partyt!

Ha még nem lenne ismerős a Fran Palermo név, itt az ideje alkoholos filccel feljegyezni valami jól látható helyen! Egy szóban? Stílus. A hazai zenekar tavaly jelentette meg második nagylemezét, ami műfaját tekintve az Indie – Tropical – Jungle Rock tengelyén mozog. Kötelező!

Természetesen nem hagyhatjuk ki a nap fő fellépőjét a Macklemore és Ryan Lewis duót. Pár évvel ezelőtti slágerük a „Can’t hold us” pont olyan elkerülhetetlen volt, mint idén nyáron a De-spa… inkább le sem írnom, mindenki tudja, miről van szó. Az amerikai duó tagjai egyébként egy fotózáson ismerkedtek össze, és azóta is gyártják a billboard listás dalokat.

Ha a Nagyszínpad már elcsendesült, de mi még mindig pezsgésre vágyunk, irány az Afro-Latin-Reggae falu. A Riddim Colony Soundsystem mára az ország egyik legjobb jamaikai dancehall zenét pörgető dj párosává lépett elő. Milyen is a dancehall? Reggae és hip-hop, egy kis elektronikával fűszerezve. El tudtok képzelni ennél jobb kombinációt?

Mielőtt nekivágnál a szombati bulinak, teszteld kvízünkkel, hogy mennyit tudsz a most 25. szülinapját ünneplő Sziget Fesztiválról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top