Magyarország kúl

Sziget 2017: 3+1 program amit két koncert között ki kell próbálnod!

Jó-jó lesz egy csomó fergeteges koncert, világsztárok, meg hazai fellépők, zene szól majd minden hangfalból. De vajon mi mást lehet még csinálni ez alatt az egy hét alatt, amikor a szabadság a legfőbb jelszó?

Lehet például egyiptomi hastáncot tanulni

Valld be, mindig is ki akartad próbálni, milyen lehet önfeledten rázni, miközben a kendőre applikált apró díszek és érmék csörögnek a csípőd körül!

Sportolásra is van lehetőség!

Ha a táncolás helyett a sportok, azon belül is a küzdő sportok mozgatnak meg jobban, akkor a capoeira workshopon érdemes részt venned. A brazil harcművészeti tánc a rabszolgáktól ered, ők az elnyomás ellen küzdöttek vele, te pedig remek stressz levezetőként vagy edzésként alkalmazhatod a Szigeten.

Vagy inkább muzikális típus vagy?

Akkor rögtönözhetsz akár egy afrikai dobszólót is, ugyanis lehetőséged van arra, hogy kipróbáld milyen érzés püfölni a trópusi kemény fából, és bőrből készült afrikai dobokat.

+1: Amennyiben egy kis elcsendesedésre lenne szükséged

Mindenképpen keresd fel az afro-latin-reggae faluban a hatha jóga workshopot!  A jóga nem csak a testedre van jó hatással, hanem az elmédre is, egyfajta mentális tréning, felfrissülés vár rád a workshopokon.

Ha pedig kellően felfrissültél, kimozogtad, kitáncoltad magad a workshopokon, akkor csütörtökön is érdemes lesz visszanavigálnod a színpadok közelébe. Itt találkozhatsz például a holland könnyűzenei ipar egyik csillagával, a könnyed indie rockjáról ismert Kensington együtessel is. Szóljon tőlük most az alábbi nóta, amíg kitöltöd a Sziget-kvízt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top