Magyarország kúl

Mindenki nyugodjon le, itt a népi-nemzeti fidget spinner!

Ha hazafi vagy, mégsem akarsz kimaradni a globális őrületből, megvan a megoldás!

A címben nagyjából mindent leírtunk. Egy játékforgalmazó úgy gondolta, tátongó piaci rést töltene ki egy pofonegyszerű ötlettel: a nemzetiszín fidget spinnerrel. És lőn.

A játék (vagy mi ez) megítélése ellentmondásos, mint minden népszerű őrületé, nagyjából ez a biszbaszpiac Despacitója. Megjelenése és érthetetlen népszerűsége óta már kiderült róla, hogy a fidget spinner-apoligisták kedvenc érve (miszerint segít a szorongáson és a viselkedészavarokon) nem áll meg, a macskákra jobban hat, mint az emberekre, utóbbiak közül ráadásul majdnem meg is ölt párat.

Mindenesetre, ha valakinek még nincs, de szeretne, és most úgy érezte, a nemzetiszín változattal eljött az ő ideje, rajtunk ne múljon! Ez nem egy fizetett hirdetés, de azért tessék, itt a link. Állítólag nem csak olcsó, hanem jó minőségű is: az – amúgy tökéletes – termékismertetőt idézve

Magyar kézbe Magyar Fidget Spinnert! – klasszikus pörgettyű, mely teljesen magyar színeket kapott -piros-fehér, zöld mint a zászlónk, a közepén mindkét oldalon a Kossuth címerrel. Ráadásul nagyon jó csapágyazással, mert extra hosszú ideig forog.

Arról nincs hír, mennyire népszerű, ahogy arról sem, hogy magyar gyártmány-e. Lehangoló vagy sem, fogadni mernénk, hogy ez is kínai!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top