Magyarország kúl

Vegetáriánus fesztivál lesz Budapesten

Augusztus végén rendezik a budapesti Vegetáriánus Fesztivált, ahol relaxációs foglalkozásokat, ételkóstolókat, öko- és bio-termékbemutatókat, zenei és táncprogramokat, valamint filmvetítéseket is láthattok.

Jön a 21. Vegetáriánus fesztivál, ahol külön főzőszobában tanulhatják a látogatók az ételek elkészítését, valamint idén először a fesztivál keretein belül szervezik meg a növényi alapú táplálkozás első budapesti szakmai szimpóziumát is.

Az augusztus 26-án és 27-én Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban rendezett programon szó lesz többek közt a vegán életmódról, a nyers táplálkozásról, a gluténmentes étrendről, a várandósság és az egészséges táplálkozás kérdéseiről, valamint az inzulirezisztenciából és a cukorbetegségből való gyógyulásról is.

A fesztivál célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezéssel kapcsolatos tévhiteket és rámutasson a sok zöldség és gyümölcs felhasználásával készült ételek egészségmegőrző hatására.

A két nap alatt a látogatók számára lehetőség nyílik majd természetgyógyászokkal folytatott konzultációra, előadást tartanak táplálkozási szakemberek, lesz csoportos jóga, relaxációs foglalkozás, masszázs, ételkóstoló is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top