Magyarország kúl

5 jó édességbolt Magyarországon

Egyre kevesebb édességbolt van Magyarországon, de azért akad pár olyan hely, ahol árad a csokillat.

Nosztalgia Szerencsi Csokoládébolt

Miskolc, Búza tér 1.és Bajcsy Zsilinszky út 10

Megtalálhatóak többek között kézi desszertek, drazsék, zselék, gumicukrok, karamellák, töltött és töltetlen csokoládé szeletek, diabetikus termékek, paleo csokik a teljesség igénye nélkül. Igazi békebeli édességboltnak mondják.

Trita Csokoládé

Budapest, 1213. Virágos u. 23

Egyedi, személyre szabott kézműves bonbonok és csokoládé különlegességek, magas minőségű alapanyagokból. “Szeretni való csokoládék tele női kacajjal és élet igenlő ízekkel. Nincsenek felvett pózok, csak természetes csokiszeretet és Trita” – írja róla a Facebookon egy (férfi) vásárló.

Mozart-Souvenir Csokoládé Tea Kávé Pálinka Márkabolt

Debrecen, Vár utca 10

Ez a debreceni üzlet is egy olyan békebeli édesség és ajándékbolt, amiből régen több volt országszerte és. Már csak körülnézés céljából is érdemes bemenni, különleges desszertek és finom csokoládéillat várja a betérőket.

Close-up of chocolate candies in bowl

ChocoLand – Mammut 1.

Budapest, 1024, Lövõház utca 2-6

Klasszikus darabok és csokoládé különlegességek, édességek és exkluzív finomságok várják a csokirajongókat sőt még extravagáns ajándék-összeállítások és speciális csokoládé-csokrok is rendelhetők. Édességmániásoknak szinte kötelező helynek tűnik.

CHOCOCO Csokoládérium

1013 Budapest, Pauler utca 7.

A budai csokoládéboltban több ezerféle csokoládé közül válogathatunk, amik a világ különböző tájairól érkeztek, ez maga a Kánaán.  Ráadásul még pörkölt kakaóbab is kapható, ami nagyon, nagyon finom.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top